Bursa'da 23 noktada 350 görevli, gece gündüz yangın nöbeti tutuyor

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, il genelinde 25 gözetleme kulesi ve 23 İlk Müdahale Ekibi ve 350 söndürme işçisi ile yangınlara müdahaleye hazır olduklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 11:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Uludağ'da çıkan yangına ilk müdahaleyi yapan Pirencik ilk müdahale ekibini ziyaret etti. Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun'dan personelin kıyafet ve teçhizatları ile ilgili bilgi alan Vali Harput, yangın ekibi ile tanıştı, yaptıkları yerinde müdahaleden dolayı tebrik etti.

Vali Harput, "Bazen bir saniye, bir dakika büyük bir felaketi önler. Onun için uyanık olmak, erken müdahale etmek, hemen başka ekiplere haber vermek böylece büyük bir felaketi önler. Bir ağacın yanması bütün bir ormanın yanması kadar insana acı veriyor, hüzün veriyor. Yaptığınız iş çok kutsal, çok önemli, çok değerli, canlarını tehlikeye atarak çalışan bu arkadaşları tebrik ediyorum." dedi.

İlk Müdahale ekibinin yaptığı işin önemini vurgulayan Vali Harput, kazasız belasız bir yıl temennisi ile başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber