Kozluk'taki trafik kazası

Batman Valiliği, Kozluk ilçesinde meydana gelen 1 ölümlü kazanın "jandarmanın açtığı ateş sonucu meydana geldiği" yönündeki iddiaları yalanladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 19:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Valilikten yapılan açıklamada, Kozluk ilçesinde meydana gelen kazayla ilgili bazı ulusal ve yerel basında "Kozluk Çayönü köyü yakınlarında jandarma tarafından yapılan 'dur' ihtarına uyulmadığı için açılan ateş sonucu kazanın meydana geldiği ve kazada 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı" yönündeki haberlerin asılsız ve yanlış bilgiler içerdiği belirtildi.

Trafik kazasının meydana geldiği sırada olay yeri ve çevresinde herhangi bir jandarma birliğinin bulunmadığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

"Vatandaşların 112 Acil Sağlık ekiplerine ihbarını müteakip, jandarma devriyesi kaza mahalline giderek kurtarma ve ilk yardım çalışmaları gerçekleştirmiştir. Yaralı vatandaş ambulans ile Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden vatandaşımızın otopsi işlemi cumhuriyet savcısı tarafından yapılmış ve otopsi sonucunda, iddia edildiği gibi herhangi bir ateşli silah izine veya yarasına rastlanmamıştır. Olayla ilgili olarak, Kozluk Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açılan soruşturma sürüyor."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber