"Duymasalar da Görmek" İstiyorlar

Hüseyin Yeşilkavak - Ankara'da gerçekleştirilen İşitme Engelliler 2012 Dünya Kupası'nda yarın finalde Mısır ile karşılaşacak (A) Milli Takımın futbolcuları, gereken desteği görememekten şikayetçi.(A) Milli Takımın kaptanlarından Cem Göksel...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2012 12:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hüseyin Yeşilkavak - Ankara'da gerçekleştirilen İşitme Engelliler 2012 Dünya Kupası'nda yarın finalde Mısır ile karşılaşacak (A) Milli Takımın futbolcuları, gereken desteği görememekten şikayetçi.

(A) Milli Takımın kaptanlarından Cem Göksel Çamdereli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dünya Kupası finalinde yarın Ostim Stadı'nda Mısır ile şampiyonluk maçına çıkacaklarını hatırlatarak, takım olarak bu karşılaşmaya odaklandıklarını söyledi.

2008 yılında Yunanistan'da gerçekleştirilen Dünya Kupası'nda finalde Almanya'ya yenilerek ikincilikle yetinmek zorunda kaldıklarının altını çizen Cem Göksel Çamdereli, "O karşılaşmada büyük bir şanssızlık yaşamış, 3-2 önde götürdüğümüz maçın 120. dakikasında gol yemiştik. Penaltı atışları sonucunda da Almanya'ya 5-4 yenilmiştik" dedi.

Cem Göksel Çamdereli, Yunanistan'daki yaşadıkları şanssızlığın ardından yarın Mısır ile yapacakları maçın kendileri açısından daha da önem kazandığını vurgulayarak, "Artık Türkiye'ye Dünya Kupası'nı kazandırmak istiyoruz. Hedefimiz çok iyi bir oyun sahaya yansıtarak maçtan galip ayrılıp kupayı almak" diye konuştu.

-Tek istedikleri destek

İzmir Bornova Kulübü'nde futbol yaşamını sürdüren milli oyuncu, yarın ki maçta tek dileklerinin Ostim Stadı'nın taraftarlarca doldurulması olduğunu ifade etti.

"Dünya şampiyonasında final oynuyoruz ama maalesef gerekli ilgi ve desteği göremiyoruz" diyen Çamdereli, şöyle devam etti:

"Biz 70 milyona Dünya Kupası armağan etmek istiyoruz. Ancak bu sürece gelene kadar ne protokol anlamında ne de taraftar anlamında maalesef yanımızda olan çok fazla kişi yoktu. Başka branşlarda olsa ortalık yıkılıyor olurdu. Ancak bize gelince ilgi gösterilmiyor. Suçumuz işitme engelli olmak mı- Yarın bir final maçına çıkacağız. En azından bu karşılaşma için bayrağını kapan stada koşsun. Duyamasak da taraftarımızı, bayrağımızı tribünde görmek bizleri motive edecektir. Bugüne kadar yanımızda göremediğimiz protokol üyelerini de taraftarları da yarın bekliyoruz. Bu sevinci hep birlikte yaşayalım."

Milli futbolcu Hakan Erol da, takım olarak yarın ki maça çok iyi motive olduklarını, 2008 yılında Yunanistan'da kaçırdıkları kupaya yarın uzanmak istediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber