Cemal Yılmaz Demir: Ulaşım çalışmaları hızla devam edecek

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Ulaşım için 2023 vizyonumuz, ülkemizin rekabet gücüne ve toplumun yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkı veren güvenli, ekonomik, konforlu, hızlı ve çevreye duyarlı hizmetlerin sunulduğu, sürdürülebilir bir ulaştırma hizmeti sunmaktır. Çünkü ulaşım medeniyettir." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 14:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Arif Çobanoğlu'na 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulunan Demir, ulaşıma yapılan yatırımları değerlendirdi. Arif Çobanoğlu'na yeni görev yerinde başarılar dileyen Milletvekili Demir, "İktidarımızda gerçekleştirdiğimiz reformlar, ülkemize güven ve istikrar ortamı sağladı. Önümüzdeki dönemde de, yapabileceklerimizi hedef olarak belirledik. Hedeflerimize ulaşmak için projelerimiz hazır. Bunların içerisinde ulaşım önemli bir yeri tutuyor. Ulaşım için 2023 vizyonumuz, ülkemizin rekabet gücüne ve toplumun yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkı veren güvenli, ekonomik, konforlu, hızlı ve çevreye duyarlı hizmetlerin sunulduğu, sürdürülebilir bir ulaştırma hizmeti sunmaktır. Çünkü ulaşım medeniyettir. Bununla ilgili çalışmalarımız hızla devam edecek." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karayolları 7. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu ise Samsun'daki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Ziyarette AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber