Senagalli bürokratların katıldığı iftarı, yağmur bastı

Senagalli bürokratların katıldığı Mamak Belediyesi tarafından organize edilen iftar programı, şiddetli yağmur yağışından dolayı yarıda kesildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Temmuz 2012 22:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mamak Belediyesi tarafından, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Bahçesi'nde gerçekleştirilen iftar programına, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgün, Senegal Büyükelçisi İssakha Mbacke,Senegal Büyükelçiliği Müsteşarı Mamadou Boyeu Bou, Point Eot Fom Amike Belediye Başkanı Malick Diop, Belediye Genel Sekreteri İbrahim Seck,Belediyenin Uluslararası Başkanı Fabou Mboup ve bin 500 vatandaş katıldı.

Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu bahçesinde, açık havada gerçekleştirilen iftar programına katılan vatandaşlar, akşam ezanının okunması ile birlikte iftarlarını açtı. Ancak, açılan oruçların ardından kısa bir süre geçtikten sonra, günlerdir çöl sıcakları ile kavrulan Ankara'yı şiddetli bir sağanak yağmur bastı. Masalarında, yemeklerini yiyen vatandaş, aniden bastıran yağmurun altında kaldı.

Belediye başkanı Akgün'de konuşma yapması için yönlediği sırada yürürken yağmura ayakta yakalandı. Akgün, konuşmasını yapamazken; vatandaşlar aniden bastıran yağmurun altında belediyenin dağıttığı kumanya paketlerini şemsiye gibi başlarına tutarak evlerinin yolunu tuttu. Bazı vatandaşlar ise okula girerek sığınmayı tercih etti.

Programa katılan Senagalliler ise araçlarına binerek, okul önünden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber