Pusula Gazetesi iftar yemeğinde baskı tesislerini tanıttı

Erzurum merkezli bölgesel günlük Pusula Gazetesi, düzenlediği iftar yemeğinde yeni hizmete soktuğu baskı tesislerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2012 06:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Palandöken dağındaki Polat Renaissance Otel'de düzenlenen iftar yemeğine Karadayı Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Metin Karadayı, Vali Sebahattin Öztürk, MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ile iş, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Pusula Gazetesi Genel Koordinatörü Sevda Güneş İncesu, Doğu Anadolu Bölgesi'nde günlük gazete boşluğunu doldurduklarını söyledi. Ulusal kalite habercilik yaptıklarını dile getiren İncesu, profesyonel bir ekiple bölgenin nabzını tuttuklarını söyledi. Habercilik yapmalarının yanı sıra istihdama da katkı sağladıklarına dikkat çeken İncesu, Pusula Gazetesi hem baskı tesisleri hem de haber merkezinde çalışanlarıyla şehrin ciddi bir istihdam kuruluşları arasında yer almaktadır." dedi. Genel Koordinatör İncesu, 14 ile hitap ettiklerini ve önümüzdeki günlerde Tunceli, Malatya ve Elazığ'da büro açarak buralarda da dağıtımlarının başlanacağını sözlerine ekledi.

Vali Sebahattin Öztürk, Pusula'nın kısa zamanda bölgede yükselen bir ivme kazandığını dile getirdi. Vali Öztürk, Erzurum'da bölgesel bir gazetenin kurulmasının bölge basınana yeni bir heyecan ve canlılık kazandırdığına dikkat çekerek, "Bir süre önce Erzurum'da bir bölge gazetesi Erzurum'da kuruluyor dediklerinde doğrusu büyük bir cesaret demiştim. Eskiden bizim kuşakta Yeni Asır'ı bilirdik. Daha sonra Bursa'da Olay Gazetesi. Çok sonra Karadeniz'deki gazeteler ve şimdi de Pusula var. Çok şükür Doğu'yu bir araya toplayan 14 vilayetin sesi olan Pusula'ya sahip olduk. Pusula üstün başarılara imza atacak. Bu bölgenin mesele ve sorunlarını çareleriyle ilgili analizlerini okuyacağız. Bölgeye çok büyük katkılar sunacağına inandığım Pusula'ya yayın hayatında başardılar diliyorum." diye konuştu.

İftar yemeği sonrasında Pusula Gazetesi'nin baskı tesisleri sunum eşliğinde davetlilere tanıtıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber