Mahalle sakinleri, açılması istenen mermer ocağına tepki gösterdi

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Çamlık kasabası Hacı Bağ mahallesi sakinleri, mahallelerine açılması istenen mermer ocağına tepki gösterdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2012 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çamlık halkı, mermer ocağının açılmaması için Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik'ten yardım istedi.

Milletvekili Özçelik, Burdur eski Milletvekili Mehmet Alp, AK Parti ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ve Çamlık Belediye Başkanı Mahmut Çelikdemir'le birlikte Hacı Bağ Mahallesi vatandaşlarını ziyaret etti.

Mahalle sakinleri, Milletvekili Özçelik'e sorunlarını anlatarak, "Bizim burada açılmak istenen mermer ocağının olduğu yerden su alıyoruz, yani suyun gözü bu alanda, buraya mermer ocağı açıldığında bizim suyumuz kesilir ve susuz kalırız, sizden, bu ocağın açılmamasını istiyoruz, açılmak istenirse tüm mahalle olarak ocak alanında olacağız, gerekirse öleceğiz ama burada mermer ocağının açılmasına müsaade etmeyeceğiz." dediler.

Milletvekili Özçelik de hem Ramazan sohbeti yapmak hem halkın sorunlarını çözüm bulmak için geldiklerini ifade etti. Özçelik, "Biz her zaman vatandaşımızın yanındayız, sizler merak etmeyin susuz kalmayacaksınız, burada gereken incelemeler yapılacak eğer sizlere olumsuz etki yaratacak bir durum varsa gereken işlemler yapılacaktır." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber