Simav'da kaybolan Alzheimer hastası yaşlı kadın mısır tarlasında bulundu

Simav'da kaybolan Alzheimer hastası yaşlı kadın mısır tarlasında saklanırken bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kütahya Simav'a bağlı Akdağ beldesi Kınık Mahallesindeki evinden 27 Temmuz 2012 Cuma gece yarısı saat 23.00 de teravih namazı kılmak için ayrıldığı evine dönmediği için aranan Alzheimer hastası yaşlı kadın, 28 Temmuz 2012 Cumartesi gece yarısı köylüler tarafından 150 metre mesafedeki mısır tarlasında saklanırken tesadüfen bulunması bozulan moralleri yerine getirdi.

Kınık Mahallesi Muhtarı Kasım Aygün köy halkından Mustafa Öz'ün eşi 2 çocuk anası 69 yaşındaki Zehra Köz'ün bulunması için Simav Jandarma Birlikleri ve köy halkının 27 Temmuz Cuma gece saat 24.00'ten bu yana iki gece bir gündüz olmak üzere bölgede arama çalışması yaptığını bildirdi.

Aramalardan umudu kestikten sonra Eskişehir ve Kütahya'dan gelecek AKUT ekipleri beklerken köylülerin mahalleye 150 metre mesafede mısır tarlasında saklanırken tesadüfen bulduklarını Zehra Köz'ü kocası Mustafa Köz'e teslim ettiklerini ifade eden Muhtar Kasım Aygun, ?Zehra ninenin sağlıklı bir şekilde bulunmasının sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Eskişehir ve Kütahya AKUT ekiplerine telefon ederek gelmelerine gerek kalmadığını bildirdik? dedi.

Eşinin sağ salim bulunup yuvasına dönmesinin mutluluğunu tarif edemediğini dile getiren eşi Mustafa Köz, ?Yuvamızın direği eşim Zehra Köz'ün bulunması için arama kurtarma çalışmasına gönülden destek veren Simav Jandarma Birlikleri ile mahalle muhtarımız Kasım Aygün başta olmak üzere tüm mahalle halkımıza teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum. Allah herkesten razı olsun? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber