Tüp yüklü kamyonet otomobille çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tüp gaz yüklü kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 11:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tüp gaz yüklü kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti. Kazada kamyonet sürücüsü de yaralandı.

Kaza, eski Edirne Caddesi üzerinde meydana geldi. Çorlu'dan Edirne istikametine giden 59 AH 226 plakalı tüp yüklü kamyonet, karşı yönden gelen 59 ZU 944 otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otomobil içerisinde sıkışan Vedat Aydemir olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil içerisinde sıkışan sürücüyü Çorlu itfaiyesi ekipleri güçlükle çıkardı. Çarpışma sonrasında yoldan çıkarak 5 metrelik şarampole yuvarlanan kamyonet ise ağaca çarparak durabildi. Kamyonette bulunan tüplerin ateş almaması büyük bir faciayı önledi.

Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü, Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber