CHP'li vekil hedefteki Emniyet Müdürü Marangoz'a sahip çıktı/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 14:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, "teşhis" olayı ile gündeme gelen Dörtyol Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz'un olaydaki polis memurlarından çok daha fazla mağdur olduğunu savunarak, emniyet müdürü konuştuğunda asıl kıyametin o zaman kopacağını ifade etti.

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, beraberinde genel merkezden gelen gençlik kolları üyeleri ve partilileriyle birlikte Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. Dudu, "Faili meçhul birçok olay aydınlatılmazken Dörtyol'da emniyet binası içinde AK Parti'li bir vekilin oğluna fiske vurulduğu iddiasıyla ortaya çıkan olaylar aslında AK Parti'nin gerçek yüzünü ortaya çıkartmıştır" dedi.

Mevlüt Dudu şöyle konuştu:

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Olay Dörtyol emniyet müdürünün işgüzarlığıdır" açıklamasına da gönderme yapan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, ?Biz bu olayın sadece emniyet müdürünün kusuru olabileceğine inanmıyoruz. Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz'da o sıraya dizdiği komiser yardımcısı ve polis memurları kadar hatta onlardan daha fazla mağdur olmuştur rencide edilmiştir? dedi.

Mevlüt Dudu, emniyet müdürünün de bir sabrının olduğunu ve birkaç güne kadar sabrının bitip konuşacağını tahmin ettiğini ve Türkiye'de asıl kıyametin emniyet müdürü konuşunca yaşanacağını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber