Kazan'da 4 bin 500 aileye Ramazan yardımı

Ankara'da Kazan Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye tarafından tespit edilen 4 bin 500 ihtiyaç sahibi ailenin bir aylık gıda ihtiyacı karşılandı. Yardım paketlerinin içerisinde undan, şekere, sıvı yağdan, bakliyata kadar 13 çeşit temel gıda maddesi yer aldı.

Kazan'da faaliyet gösteren esnaf ve firmaların desteğiyle oluşturulan gıda yardım paketleri, belediye araçları tarafından dağıtıldı. İhtiyaç sahiplerinin rencide olmamalarına özel önem veren belediye ekipleri kapı kapı dolaşarak yardım paketlerini ailelerin evlerine kadar teslim etti.

Devlet ve halkın el ele vererek, ihtiyaç sahibi insanlara elini uzatmasının çok eski bir gelenek olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ?Biz Kazan'da bu güzel geleneğimizi halen sürdürüyoruz. Yalnızca Ramazan ayında değil yılın her ayında hayırsever vatandaşlarımız imkanları ölçüsünde ihtiyaç sahiplerine yardımlarını yapmakta. Tabi Ramazan ayında bu tür hayır işleri biraz daha artıyor. Bu Ramazan'da 4 bin 500 aileye gıda yardımı yapıldı. Bu güzel geleneğimizi yaşatmaya devam ettikleri için tüm hayır sahiplerine teşekkür ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber