İp merdivenli hırsız girdiği evde suçüstü yakalandı

Karaman'da ip merdivenle hırsızlık yapan bir kişi, son işinde girdiği evden kaçmaya çalışırken polis tarafından suçüstü yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şubesine bağlı ekipler Alacasuluk Mahallesi'nde bir binanın ikinci katındaki daireye şüpheli bir şahsın girdiği ihbar üzerine harekete geçti. Söz konusu adrese gelen ekipler, şüphelinin kaçma ihtimaline karşı ilk olarak binanın etrafında güvenlik tedbiri aldı. Polisin geldiğini fark eden hırsızlık zanlısı Ali Kemal Y. (26) dairenin penceresinden atlayarak kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Polis yakaladığı Ali Kemal Y.'nin otomobilinde ve evinde yaptığı aramada girdiği evlerden çaldığı 2 adet tüfek ile 2 adet tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda mermi, altın ve gümüş takılar, 500 TL para, 3 adet dürbün, şarjlı matkap, dijital fotoğraf makinesi, tornavidalar, kol saatleri ile yüksek katlardaki dairelere girebilmek için yaptığı ip merdiven ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi tamamlanan Ali Kemal Y., adliyeye sevk edildi. Bu arada polis şüpheliyi yakalamasıyla birlikte, şehir merkezinde değişik tarihlerde meydana gelen faili meçhul 4 hırsızlık olayını da aydınlatmış oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber