Vakfıkebir Devlet Hastanesi, eylül ayında yeni binasında hizmete başlayacak

Vakfıkebir Devlet Hastanesi, Eylül ayında yeni binasında hizmete başlayacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 12:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'dan gelen heyetin incelemelerine, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ile birlikte hastane personeli de katıldı. Yapılan incelemelerin ardından basın mensuplarına bir açıklamada bulunan AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Hastanenin Eylül ayı içerisinde yeni binasında hizmete başlayacağını söyledi. İskenderoğlu, ? Vakfıkebir Devlet Hastanemizin inşaatını hemen hemen tamamladık. Bugün kısmı geçici kabulü yapmak için Ankara'dan 10 kişilik bir heyet geldi. Heyet içerisinde elektrik mühendisleri, inşaat mühendisleri ve makine mühendisleri bulunuyor. Hastanenin yeni binasını gezerek eksikler bakıldı, detaylar incelendi ve yapılan işler kontrol edindi.? dedi.

Yapılan bu kontrollerin 2 gün daha süreceğini ve kısmı geçiş kabulünün tamamlanmış olacağını söyleyen Başkan İskenderoğlu; ?Bizde bu kısmı geçiş kabulü ile beraber belediye ye başvuruda bulunacağız ve Belediye'den hastanenin yapı kullanma iznini alacağız. Yapı kullanma iznini aldıktan sonra da elektrik idaresine başvuruda bulunarak binanın elektriğini de bağlatacağız. Bayramdan sonra da müteahhite bildirilen eksikler tamamlanacak. Bu eksiklerden sonra yeni bir kabul için de heyet bayramdan sonra tekrar buraya gelerek bu sefer de kabul işlemini tamamlayacak.? diye konuştu. Başkan İskenderoğlu, geçici kabul işleminden sonra hastaneye taşınmaya başlanacağını ifade ederek , Eylül ayı içerisinde de hastanenin yeni binasında hizmet vereceğini belirtti.

Hastane, Vakfıkebir ilçesinin yanı sıra Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Tonya, Şalpazarı, Eynesil ve Görele'den gelen binlerce hastaya hizmet veriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber