Yeni aile danışmanları sertifikalarını aldı

Malatya Sürekli Eğitim Merkezi (MASEM) tarafından düzenlenen 'Aile Danışmanlığı' kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MASEM Yönetim Kurulu Başkanı Alper Yiğit, yaptığı açıklamada, Zirve Üniversitesi ile birlikte düzenlenen 150 saatlik 'Aile Danışmanlığı Programı'nın ilgi gördüğünü belirtti. 38 kursiyerin kursu başarıyla tamamlayarak sertifika alma hakkı kazandığını anlatan Yiğit, ?Danışmanlığa ihtiyaç duyan tüm aile bireylerine rehberlik hizmeti vermek amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da üzerinde önemle durduğu bu konuda, Malatya'nın ihtiyacını gidermek üzere, bu programın Zirve Üniversitesi tarafından kendi üyelerine ulaştırılmasında aracılık ettik. Eğitimin yeri ve zamanı yoktur. Her şartta ve sürekli olarak eğitimin öncelenmesi ülkemizin menfaatinedir. Ağustos ayı içerisinde dersleri Malatya'da yapılmak üzere tezsiz yüksek lisans programları için çalışmalar devam etmektedir. Bu ve diğer faaliyetler ile ilgili bilgi için www.masem.net adresi ziyaret edilebilir.? dedi.

Merkez olarak Türkiye'nin insan kaynağını geliştirmek amacıyla sertifika programları, yüksek lisans ve doktora programları, işgücünün veya sosyal kesimlerin ihtiyaç duyduğu konularda kurslar düzenlediklerini aktaran Yiğit, aynı zamanda yurt içi ve yurt dışı eğitim danışmanlığı ve kariyer planlama gibi eğitim ile ilgili her alanda faaliyet gösterdiklerini ifade etti. Yiğit, mart ayı içerisinde kurulan merkezin kısa sürede hayata geçen bu ilk programıyla üretkenliğini ortaya koyduğunu kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber