Yaşam merkezleri görücüye çıkıyor

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen yaşam merkezleri düzenlenen iftar yemekleriyle halkla buluşuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yıl Ramazan ayında iftar sofralarını yapımı tamamlanan yaşam merkezlerinde kuran Osmangazi Belediyesi, hem Ramazan ayının bereketini halkla paylaşıyor hem de yeni ve modern yaşam merkezlerini tanıtıyor. Akpınar Sosyal Yaşam Merkezi'nin ardından Fatih Çiftehavuzlar Sosyal Yaşam Merkezi'nde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla iftar yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçe halkının hak ettiği hizmetleri bir bir gerçekleştirdiklerini kaydetti.

HER MAHALLEYE YAŞAM MERKEZİ

Her mahallenin hayat standardını yükseltmeye çalıştıklarının altını çizen Dündar, Soğanlı ve Hamitler'de de kapalı pazar yerlerinin önümüzdeki günlerde açılacağını kaydetti. Dündar, şöyle konuştu: ?Bu tesisleri yapınca bütün muhtarlar bize de yapın diye geliyor. Buradan hepinize sesleniyorum. İki mahalle bir araya gelin ve tesisin yapılacağı alanı bulun. Biz de hemen çalışmaya başlayalım. Hepinize söz veriyorum. Alanları bulun, biz de tesisleri yapalım. Osmangazi ayağa kalktı. Kentsel dönüşüm çalışmaları ile, dev tesisleri ile farkını ortaya koyuyor. Bursa'nın merkezinde farkımızı ortaya koyuyoruz. Osmangazi bu hizmet ve yatırımlarla diğer kentlerin önünde farklı ve kaliteli bir yaşamın simgesi olacak.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber