Taksi, iş adamı Turgay Kalkavan'ın aracına çarptı: 3 yaralı

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde kontrolden çıkan bir taksi, iş adamı Turgay Kalkavan'ın cipine çarptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 23:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Üsküdar Kısıklı Caddesi No:16 üzerinde akşam saat 18.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Sandıkçı yönetimindeki 34 TAZ 99 plakalı ticari taksi, yol kenarında park halinde olan ve içerisinde işadamı Turgay Kalkavan'ın bulunduğu 34 AP 7788 plakalı cipe arkadan çarptı. Kaza sırasında cipin dışında Kalkavan ile konuşan bir yakını ezilmekten son anda kurtulurken, ticari taksi içerisindeki yolculardan Birol Budak (47), Ebru Budak (39) Çiğdem Erdoğan (45) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yara almadan kurtulan Kalkavan, ?İddiaya göre fren yerine gaza bastı. Yanındaki yolcular öyle söylüyor. Yolcular ?uyuyordu herhalde' dediler. Eğer öyle bir şey varsa fren yerine gaza bastı. Çünkü burada bundan başka daha büyük bir kaza olmaz. Bu şartlarda olmaması gerekir? dedi.

KAZA ANI İŞYERİNİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kaza sırasında cadde üzerinde yer alan bir sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde ticari taksinin kontrolsüz şekilde gelişi ve ardından Kalkavan'ın içerisinde bulunduğu cipe çarpma anı ile o esnada Kalkavan'ın cip dışında sohbet ettiği bayanın son anda kaçarak ezilmekten kurtulduğu görülüyor.

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen polis ekipleri soruşturma başlatırken, kazaya karışan araçlar çekici marifetiyle kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber