Bekir Bozdağ, şehit aileleri ve gazilerle iftar yaptı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bugüne kadar Türkiye'ye kim, hangi terörü üretti ise hiçbirisi netice alamadı. PKK terör örgütü de herhangi bir netice alamayacaktır. Herkes bilmelidir ki, bu hareket de bundan öncekiler gibi yok olmaya mahkumdur" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 23:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemeğe katıldı. Tarihi Balyemez Konağı'nda düzenlenen yemeğe Bozdağ'ın yanısıra Vali Dr. Yusuf Mayda, Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, kamu kurum müdürleri, belediye başkanları, Ak Parti İl Başkanı Ercan Çimen katıldı.

Yemeğin ardından konuşan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gümüşhane'de huzur içerisinde iftarların açıldığını, insanların her yerde huzur ve sükun içerisinde oruç tutarak iftar etmesini istediklerini söyledi. Çevredeki pek çok ülkede sıkıntıların var olduğunu, özellikle Suriye, Irak, Somali ve Afganistan başta olmak üzere pek çok İslam ülkesinde sorunlar yaşandığını ifade eden Bozdağ, bundan sonraki ramazanlarda böylesi sıkıntı ve huzursuzlukların olmamasını diledi.

"TÜRKİYE TERÖRÜN SONUNU GETİRECEKTİR"

Terör sorununa değinen Bozdağ, yıllardır terörü ortadan kaldırmak için milletçe büyük bir mücadele verdiklerin belirterek, "Bundan sonra da terör bitene kadar bu mücadele kararlılıkla devam edecektir, devam ettirilecektir. Nihayetinde de terör sona erecek ve erdirilecektir, bunun başka çıkar yolu yok. Bugüne kadar Türkiye'ye kim, hangi terörü üretti ise hiçbirisi netice alamadı. PKK terör örgütü de herhangi bir netice alamayacaktır. Herkes bilmelidir ki, bu hareket de bundan öncekiler gibi yok olmaya mahkumdur, Türkiye bunun sonunu getirecektir. Osmanlı ve tarihimizin içerisinde pek çok dönemde de benzer hareketler var, hepsi de yok olup gitmişlerdir" diye konuştu.

"BU MİLLET OYUNLARI, HESAPLARI BOZARAK YOLUNA DEVAM EDECEKTİR"

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugün olduğu gibi yarın da güçlü ve kuvvetli olarak, hür ve bağımsız bir biçimde, bir ve diri olarak yoluna devam edeceğinin altını çizen Bozdağ, "Kim hangi hesabı yaparsa yapsın, bu hesapları bozmak bizim işimizdir. Çünkü bu millet oyunları, hesapları boza boza buraya gelmiş, bundan sonra da bunları bozarak yoluna devam edecektir" dedi.

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ise, Başbakan Yardımcısı Bozdağ ile gün boyunca yapılan çalışmalarla ilgili temaslarda bulunduklarını ve destek sözü aldıklarını belirtip kendisine teşekkür etti. Ramazanların birlik ve beraberliklerin kenetlendiği, geliştirildiği, insanların küslüklerini unuttuğu günler olduğunu belirten Vali Mayda, "Bu buluşmaya vesile olmaları münasebetiyle Sayın Bozdağ'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber