Ufuktepe Mahallesi sakinleri iftarda bir araya geldi

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 'Mahallede İftar Var' programlarının yedincisi Ufuktepe Mahallesi'nde yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mahalle iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Binlerce vatandaşı aynı sofra etrafında buluşturan 'Mahallede İftar Var' programlarının yedincisi Ufuktepe Mahallesi'nde yapıldı. Ufuktepe Mahallesi kapalı pazar yerindeki iftara 2 binden fazla vatandaş katıldı. Yemekten önce masaları tek tek gezen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Ak, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna vurgu yaptı. Keçiören'de Ramazan'ın farklı yaşandığını belirten Başkan Ak, "Mahalle iftarlarımızla bugüne kadar beraber iftar yapmayan komşular bir araya gelerek iftar yapıyorlar. Ramazan'ın güzelliğini hep beraber yaşıyoruz. Ramazan paylaşma ve dayanışma ayı. Yoksulumuzu ihtiyaç sahibimizi de unutmuyor, onlarla ilgili de her türlü çalışmayı yürütüyoruz. Her fırsatta onların yanında olduğumuzu da söylüyoruz." dedi.

Ufuktepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programı sonrası çocuklar için kukla gösterileri ve Karagöz - Hacivat oyunu sahnelendi. Gösterilerle çocuklar doyasıya eğlendi. İftar programında yapılan birbirinden renkli yarışmalarda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Programda ayrıca vatandaşlara geleneksel Osmanlı şerbeti ve Osmanlı macunu ikram edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber