Başkan Yaşar: Komşuluk ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ülkede birlik ve bütünlüğün korunması için hemşehrilik ve komşuluk ilişkilerinin önemli olduğuna dikkat çekti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaşar, "Birlik ve beraberliğimizi korumak için komşuluk ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz." dedi.

Yenimahalle Belediyesi'nin geleneksel iftar yemekleri devam ediyor. İlçeye bağlı kurumları iftar sofrasında bir araya getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın son misafirleri Yenimahalle'de görev yapan imamlar ve taksiciler oldu. Belediye İlk Adım Salonu'nda gerçekleşen iftar yemeğine Yaşar'ın yanı sıra Yenimahalle Müftüsü Eyüp Demir, Yenimahalle'de görev yapan imamlar, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkan Vekili Erdal Atalay ve taksiciler katıldı.

Yaşar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Müftü Demir tarafından yapılan yemek duasından sonra bir konuşma yapan Yaşar, Ramazan ayının birlik ve beraberliğin en yoğun hissedildiği kutsal bir ay olduğunu belirtti, Ramazan'ın tüm insanlara barış ve sevgi getirmesini diledi. Ülkede birlik ve bütünlüğün korunması için hemşehrilik ve komşuluk ilişkilerinin önemli olduğuna dikkat çeken Yaşar, "Birlik ve beraberliğimizi korumak için komşuluk ilişkilerimizi güçlendirmeliyiz. Lütfen komşuluk ilişkilerinizi güçlendirin. Kimseyi ötekileştirmeden kardeşçe yaşayalım. Biz Yenimahalle Belediyesi olarak Yenimahalle'nin kaynaklarını doğru bir şekilde kullanmak için çaba gösteriyor, kimsenin diline, dinine, ırkına bakmadan eşit hizmet götürebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yenimahalle'de kimseye ayrıcalık yok. Kapılarımız hepinize sonuna kadar açık." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber