Sevgi evlerine polis şefkati

Giresun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü kimsesiz çocuklarla iftarda bir araya gelerek doğum günü partisi düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün, Çocuk Esirgeme Kurumu Sevgi Evlerin'nde düzenlediği iftar yemeğine İl Emniyet Müdür Vekili Osman Fidan, Şube Müdürü Özkan Eroğlu, polis memurları katıldı.

Düzenlenen iftarda çocuklarla yakından ilgilenen emniyet mensupları Sevgi Evleri'nde kalan 9 çocuğa da sürpriz doğum günü partisi gerçekleştirildi. Doğum günü düzenlenen çocukların yanı sıra yuvada kalan bütün çocuklara da çeşitli hediyeler verildi.

İl Emniyet Müdür Vekili Osman Fiden, her zaman çocukların yanlarında olduklarını belirterek; "Çocuklarımızın devletimiz burada her türlü ihtiyacını karşılamaktadır. Fakat bizlerde elimizden gelen her türlü imkanı kullanmaya çalışacağız. Ancak eminiz ki çocuklarımızın en çok sevgiye, şefkate ihtiyacı var.İşte bu noktada bizlere büyük görev ve sorumluluk düşmektedir.Bu sorumluluğumuzu yerine getirmek adına kendilerini sık sık ziyaret edecek ve yalnız bırakmayacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber