TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen: İş adamlarını, sokak iftarında halkla buluşturduk

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD)'ın önderliğinde ve Beyoğlu Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen ortak iftar organizasyonunda iş adamları ve Beyoğlu'nda yaşayan vatandaşlar bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 23:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beyoğlu Belediyesi'nin 3 yıldır düzenlemiş olduğu geleneksel sokak iftarlarına bu sene TUGİAD'ın önderliğinde Beyoğlu sokakları farklı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. TUGİAD üyesi iş adamları ile Beyoğlu'nda yaşayan vatandaşlar iftar sofrasında bir araya geldi. İftar organizasyonunun ardından Cihan Haber Ajansı'na konuşan TUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yücelen, iş adamlarını ve halkı Beyoğlu'nda misafir eden Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'a teşekkür etti. Yücelen, ?TÜGİAD Türkiye'nin her bölgesine dağılmış 4 adet şubesi olan ciddi bir dernek. Genel merkezimiz Beyoğlu'nda. Biz atalarımızdan şunu öğrendik. Birleşmeye, bütünleşmeye önce çevren ile başlayacaksın. Sayın Başkanımız Demircan, her gün yemek yediğimiz, selam verdiğimiz esnaf ve halkla bir araya gelerek kucaklaşmamıza ve iftar açmamıza vesile oldu. İş adamlarını halkla buluşturdu. Başkanımıza, bizi Beyoğlu'nda misafir ettiği için içten teşekkür ederim. TUGİAD 50 milyar dolar ticaret hacmi olan 16 milyar dolar ihracat yapan bir kurumdur. Bu kurum çeşitli platformlarda Türkiye'yi temsil ediyor. TÜGİAD üyeleri bu iftar organizasyonu ile temsil ettiği halkla bulunmaktan çok mutlu oldu.? dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da TUGİAD'ın sayesinde sokak iftarında iş adamlarımız ve halkın bir araya geldiğini söyledi. Demircan, ?Beyoğlu Belediyesi 3 yıldır sokak iftarlarını gerçekleştiriyor. Bunu yaparken şehri bölüşmek ve paylaşma duygusu üzerine iftar daveti düzenliyor. TÜGİAD bu sene Beyoğlu Belediyesiyle beraber iftar organizasyonu düzenlemek istedi. Biz bu ortak çalışmadan çok mutlu olduk. TÜGİAD ülkemizin her bölgesinde çok ciddi anlamda örgütlenmiş olan önemli bir kurum. Ben bir gün bir sokak iftarın da TÜGİAD ile buluşacağımızı hiç düşünmemiştim. İnanın bana çok keyif verdi.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber