Antalya'daki kazada emniyet kemeri hayat kurtardı

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, uyuduğu iddia edilen sürücünün kullandığı otomobil takla attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 09:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, uyuduğu iddia edilen sürücünün kullandığı otomobil takla attı. Sürücü emniyet kemerinin takılı olması nedeniyle kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

SÜRÜCÜYÜ ABLASI ARAÇTAN ÇIKARDI

Alanya Küçük Hasbahçe Mahallesi'nde bulunan çevre yolunda sabah saat 06.00 sıralarında meydana gelen kazada, Antalya istikametine seyreden Mehmet Gürler (53) yönetimindeki 07 LAM 13 plakalı otomobil iddialara göre, sürücünün uyuması sonucu refüjlerin bariyerlerine çarparak takla attı. Refüjlerdeki bariyerlere ve direklerini yıkarak geçen otomobilde bulunan sürücü Mehmet Gürler'in kız kardeşi Meryem Usluzak (52), otomobilden inerek kardeşini araçtan çıkarttı. Kazada sürücü Gürler küçük yaralarla kazayı atlatırken kız kardeşi Usluzak yara almadan kurtuldu. Yaralı sürücü Gürler ambulans ile Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARDI

Devlet Hastanesi'nde ağabeyi ile ilgilenen Meryem Usluzak, kazayı uyuduğu için görmediğini, kazadan sonra otomobilden çıkıp ağabeyini de araçtan çıkarttığını söyledi. Usluzak, "Ağabeyimin emniyet kemeri takılıydı. Eğer emniyet kemeri takılı olmasaydı belki de ağabeyim yaşamıyordu. Çünkü kaza çok kötüydü." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber