Kaynak'tan çalışanlarına ney kursu

Kaynak Holding çalışanları, Ramazan ayında boşalan öğle yemeği saatlerini ney üflemeyi öğrenerek geçiriyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Neyler holding tarafından temin edilirken, dersleri kurumun kurumsal iletişim uzmanlarından olan neyzen Bilal Akbulut veriyor.

Ney ile 15 yıldır ilgilenen Bilal Akbulut, isim yapmış neyzenlerden ders almış. Ney ile Ramazan'ın manevi atmosfer açısından uyuştuğunu ve boşa çıkan öğle yemeği zamanını değerlendirmek için iyi fırsat meydana geldiğini anlatan Akbulut, bu sayede çalışanlarının da güzel bir uğraş edindiğini ifade etti. Gösterilen ilgi üzerine dersleri periyodik bir şekle dönüştürerek Ramazan'dan sonra da devam etmeye karar verdiklerini belirten Akbulut, ?Medeniyetimizin böyle güzide bir sanatı olan musikiden arkadaşlarımızın bir nebze istifadesi bizi rahatlatacaktır.? dedi. Akbulut, Ramazan ayının sonuna kadar 10 kişilik eğitim grubu ile belli bir seviyeye gelmeyi amaçlıyor.

Kaynak Holding Genel Sekreteri Kürşat Yüce, kurs sayesinde gayet güzel bir ortam oluştuğunu belirterek, ?İş arkadaşlarımız öğlen saatlerinde programa vakit ayırarak mesailerinden çalmadan ney üflemede belli bir mesafe kat etmiş olacaklar.? diye konuştu. Holding çalışanlarından İlyas Torun da programdan memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi:

?Ramazan ayı dışında öğlen vakitlerini değerlendirmek yemeklerle oluyordu. Fakat Ramazan ayı gibi manevi atmosferin zirveye çıktığı zamanlarda böyle bir sanatla vakit değerlendirmek bizim için güzel bir sonuç ifade ediyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber