AKP'lilere göre terörün sebebi belli

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2005 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'de son günlerde yeniden tırmanan terörü değerlendiren AKP'li milletvekilleri, terörün neden yaratıldığı konusunda ortak bir noktada birleştiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Türkiye'nin her geçen gün daha iyiye gittiğini, ancak bunu sindiremeyenlerin olduğunu savundu. Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Hendek İlçesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ali İnci ve partililerle görüştü. Dişli, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

''Ülkemiz gün geçtikçe iyiye gidiyor. Halkımız hızla rahatlıyor. Ülkemizdeki iyi gidişatı sindiremeyen bazı güçler, çeşitli oyunlar ve olaylarla halkımızın huzurunu bozmaya çalışıyorlar. Ama halkımız bu oyunlara gelmeyecektir. Önümüzde bizler için büyük önem arz eden 3 Ekim görüşmeleri var. İnşallah bundan da yüzümüzün akıyla çıkarak, yolumuza devam edeceğiz.''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli ayrıca, erken seçimin de gündemde olmadığını söyledi.

Bakan Tüzmen de aynı kanıda

Karadeniz gezisi kapsamında Rize'ye giden Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Türkiye'nin yakaladığı istikrardan bazılarının rahatsız olduğunu belirterek, "Türkiye'de son zamanlarda işlerin iyiye gitmesi birilerine batmaya, rahatsız etmeye başladı" dedi.

Bugün öğle saatlerinde Rize'ye giden Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Büyükcami'de Cuma namazını kılan Devlet Bakanı

Tüzmen, daha sonra Rize'nin Güneyce ilçesine geçti. Burada vatandaşlara hitap eden Bakan Tüzmen, Türkiye'nin yakaladığı istikrarı bozmak isteyen odakların olduğuna dikkat çekti.

Türkiye'yi kalkış yapmak üzere havalanan bir uçağa benzeten Devlet Bakanı Tüzmen, "Ne zaman bizim uçağın burnu havaya kalksa, uçmaya başlasa o zaman ne tesaüdüftür ki terör belasını başımıza geçiriyorlar.

Tıpkı buralardaki ağaçlar gibi biz yeşerdikçe birileri budamaya çalışıyor. Terörün kökünü kuruttukça birileri sulamaya çalışıyor" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber