Bolu'ya 3 bin kişilik spor salonu yapılacak

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Boluspor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek müjdeli haberleri açıkladılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 22:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısına Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Bolusporlu yöneticiler ve basın mensupları katıldı. Toplantıda ilk konuşmayı yapan Bolusporlu yönetici Mücahit Kutlu, uzun zamandır kamuoyunu meşgul eden ışıklandırma işinde hiçbir engelin kalmadığını belirterek, "Artık sonuca geldik. Hayırlısı ile sonuçlanan bu süreç sonrasında gece maçları oynayabileceğiz. Bu süreçte herkesin katkısı oldu. Boluspor'a hayırlı olsun" dedi.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise konuşmasında Boluspor'un ortak payda olduğunu belirterek, öncelikli olarak Abat'a başsağlığı dileğinde bulundu. Ercoşkun, " Stadyumda ışık gücü yetersizdi. Son noktaya geldik ve ihale yapıldı. Destek verildiğinde yapılamayacak bir şey olmadığını gördük. İhaleye 5 firma katıldı. Bu yatırımlar Bolu'yu yakından ilgilendiriyor Bir an önce işin tamamlanmasını bekliyoruz. Artık Bolu'da da gece maçları oynanabilecek" şeklinde konuştu.

Bolu'da yapılması planlanan Olimpik alanların da çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü belirten Ercoşkun, "Şimdi bir müjde daha vereyim. 3 Bin kişi kapasiteli Spor Salonu yapımına da başladık. Salonun ihalesi yapıldı. 17 milyon TL muhammen bedeli olan iş için büyük firmalar ihaleye katıldı. Salonda 3 minderli güreş alanı da olacak. Uluslar arası bir Spor Salonu olacak. Bolu'ya hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Ercoşkun'dan sonra söz alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ise ışıklandırma için geçtiğimiz günlerde ihale yapıldığını ve işin yaklaşık 500 bin TL'ye mal olacağını ifade etti. Arslan Mühendislik tarafından yapılacak olan işin bitim süresinin 45 gün olduğunu belirten Çelen, "Işıklandırma işlemi Ekim ayında tamamlanmış olacaktır. Bolu, spor konusunda büyük bir atılım yapmıştır. Bu konuda Sayın Ali Ercoşkun'un çabaları yadsınamaz. Sağ olsun çok fazla uğraştı. Tabi ki Boluspor'u seven herkes bu konuda destek oldu. Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'da önüne gelen evrakı hiç bakmadan jet hızıyla imzaladı. Bu da bize olan güvenini ve Bolu'yu ne kadra çok sevdiğini gösteriyor. Işıklandırmaların güçleri yetersiz olduğu için bu kadar çok bekledik. Ama artık bu şekilde bir sıkıntı olmayacak. Çünkü UEFA standartlarında ışık gücüne sahip olacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber