Fatih Projesi Kargı'da hayata geçti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın projesi olan 'Fırsatları Araştırma, Teknolojiyi İyileştirme Hareketi' Fatih Projesi Çorum'un Kargı Anadolu Öğretmen Lisesinde uygulamaya başlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 23:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

8 milyar dolarlık devasa bütçesiyle daha kaliteli eğitim için sınıfları, eğitimcileri ve öğrencileri bilişim alt yapısıyla tanıştıracak olan "Fatih Projesi"nin en önemli ayaklarından birini de akıllı tahtalar oluşturuyor.

Yurdun dört bir yanında kullanılmaya başlanılan akıllı tahtalar Kargı Anadolu Öğretmen Lisesinede kurulmaya başlandı.İlk etapta ilçede sadece Kargı Anadolu Öğretmen Lisesi'ne kurulacak olan akıllı tahtalar, yeni eğitim döneminde okulun 17 dersliğinde de kullanılacak. Akıllı tahtaları kullanması konusunda Eylül ayında öğretmen ve idarecilere eğitim kursu verilecek.

Kargı Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Halil Dağ, akıllı tahtalarla eğitim kalitesinin de artmasını beklediklerini belirterek, "Öğrenciler çağın şartlarına uygun olarak eğitimlerini almaya devam edecekler. Yeni eğitim-öğretim yılına okulumuzda eğitime akıllı tahtalarla başlayacağız. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber