9 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 09:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov ile Ambarlı Limanı'nda inceleme yapacak. Gül, görüşmelerinin ardından Berdimuhamedov'a Tarabya Köşkü'nde iftar verecek. (10.35/20.20)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Özürlü Memur Seçme Sınavı kura çekim törenine katılacak. Başbakan Erdoğan, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile yeni atanan valileri ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i, Başbakanlık Merkez Bina'da kabul edecek. (11.30-15.30-16.30-17.30)

Başbakan Erdoğan, ATO Congresium'da, Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi'nin, şehit yakınları ve gaziler için düzenlediği iftara katılacak (20.02)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Esenler Belediyesi'nin Atışalanı Caddesi'nde düzenlediği iftara katılacak. (20.20)

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Fransa Başkanı Ahmet Oğraş'ı, Ortaköy'deki ofiste kabul edecek. (16.00)

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu, CHP Genel Merkezi'nde ziyaret edecek. (11.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Mardin'de Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret edecek, iş adamları ile toplantı yapacak, iftara katılacak. (11.15-19.30)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Ağrı ve Van'da. Bakan Eker, ziraat odasının açılışına katılacak, valiliği ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek. (13.00-15.00-17.30)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şırnak'ın Cizre ilçesinde incelemelerde bulunacak, valiliğin düzenlediği iftara katılacak. (14.30-19.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Diyarbakır'da incelemelerde bulunacak, vatandaşlarla iftarda bir araya gelecek. (19.30)

İzmir'in Foça ilçesinde, askeri araca düzenlenen saldırı ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Yıldırım Kuzucular için memleketi Sivas'ta cenaze töreni düzenlenecek.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Irak İslam Partisi Genel Sekreteri Ayad el-Samarrai ve Almanya Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth'u kabul edecek. (16.00-18.00)

Almanya'nın Dortmund şehrinde, evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden 3 Türk çocuğu Adana'da toprağa verilecek. (12.45)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Katılım Bankaları Birliği ve Eximbank yöneticileri ile bir araya gelecek. (10.30)

İzmir'de Türkmenistan el sanatları sergisi ve konseri düzenlenecek. (21.00)

Cihan Haber Ajansı (Cihan), Çad'ın kuzey doğusundaki Abaşe'de ?tablet? yerine tahtaların kullanıldığı medreseyi görüntüledi.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Bursaspor-KuPS Kuopio ve Olimpik Marsilya-Eskişehirspor, 3. Ön Eleme Turu'nda rövanş maçında karşı karşıya gelecek. (21.30/21.45)

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek final maçında Rusya'ya elenen Kadınlar Basketbol Milli Takımı İstanbul'a gelecek. (17.15)

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda tekvandocu Servet Tazegül, 68 kilo mücadelesinde ABD'li Terence Jennings ile tur mücadelesi yapacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Ezrurum'da pazar günü oynanacak Süper Kupa maçının biletleri bugün satışa sunulacak. İki takım taraftarı bilet alabilmek için geceden Yeni Erzurum Stadı'ndaki gişelerin önünde bilet kuyruğuna girdi. Biletler, 11.00'de satışa sunulacak.

Profesyonel lig takımlarının yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber