Ahmet Özhan, Osmaniye'de konser verdi

Ahmet Özhan, Osmaniye Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda konser verdi. Konseri binlerce kişi izledi. Yaklaşık 1,5 saat süren konser sonrası sanatçı Özhan, konsere gelenlerce uzun süre ayakta alkışlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konser sonrasında hazırlanan hediyeleri Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara sanatçı Ahmet Özhan'a takdim etti. Konseri başından sonuna kadar büyük bir keyifle izleyen Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, ?Bu güzel Ramazan akşamında Ahmet Özhan ile kulaklarımızın pası silindi.? dedi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ?Sahneye çıkarken ne söyleyeyim diye düşündüm. Sadece şu söz geldi aklıma. Ahmet Özhan'ı Osmaniye'ye getirdiğim için kendimle onur duydum. Gerçekten muhteşem bir geceydi. Sayın Valimin dediği gibi kulaklarımızın pası silindi. Büyük keyif aldık.? diye konuştu.

Ahmet Özhan konserini binlerce Osmaniyelinin yanı sıra Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Ak Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Genel Meclis Başkanı Selçuk Acar, Baro Başkanı Hüseyin Sezgin, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Ak Parti İl Başkanı H.Emir Arslantaş, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, CHP İl Başkanı Kemal Tabak, partilerin merkez ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve kamu kurum müdürleri katılarak izledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber