Katar Şeyhi'nin otelinde yangın paniği

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler beldesinde bulunan ve Katar Kraliyet Ailesi Üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani'nin sahibi olduğu otelde yangın çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 08:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Marmaris'in İçmeler beldesinde bulunan beş yıldızlı bir otelin çatı katındaki bir odada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle otelin üst katı boşaltıldı. Otel görevlilerinin haber vermesi üzerine gelen Marmaris Belediyesi ve İçmeler Belediyesi itfaiyesi ekipleri, yangına müdahale etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu söndürülen yangın, paniğe neden oldu. Otellerinin balkonlarına ve bahçelerine çıkan çok sayıda turist, söndürme çalışmalarını izledi.

Otelin çatı katında bulunan yangının çıktığı oda kullanılamaz hale gelirken, yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış nedeninin tespiti için çalışma başlatıldı.

ŞEYH OTELİ KİRAYA VERMİŞTİ

Beş yıldızlı otelin Katar Kraliyet Ailesi Üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani'ye ait olduğu ve bir şirkete 5 yıllığına kiralandığı öğrenildi. Denize sıfır konumdaki 6 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu otelin, 2'si kral dairesi, 13'ü süit olmak üzere toplam 180 odası ve 373 yatak kapasitesi bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber