Mahalleyi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı çöpten şikayet aldı

ATAKAN ÇITLAK | GİRESUN - 10.08.2012 11:24 Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Aksu Mahallesi'ne ziyaretde bulundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aksu sakinleri ile sohbet eden Öztürk, AK Parti hükümeti tarafından yapılan hizmetlerle ilgili de mahalleliyi bilgilendirdi.

Sabri Öztürk, sohbetleri sırasında mahalle halkının, bölgedeki çöp depolama alanıyla ilgili şikayetleri ile karşılaştı. Başkan Öztürk, çöple ilgili sorunu çok iyi bildiklerini kaydederek gerek Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin'in, gerekse de AK Parti Hükümeti'nin bu konu üzerinde hassasiyetle durduğunu dile getirdi.

Sorunun çözümü için Giresun Valisi Şahin ve AK Parti'nin sağladığı katkılar kadar, Giresun Belediyesi ile CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun da kendilerine düşen sorumluluğu yerine getirmeleri gerektiğini vurgulayan Öztürk, "Bu konuda Sayın Valimizi yalnız bırakılmışdır. Çöp konusuna tepki gösteren özellikle Aksu Mahallesi sakinlerinin bu sorunlarını Giresun Belediyesi görmezden gelmemeli, meselelenin çözümüne daha fazla katkı sağlamalı.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber