AGED eğitim gönüllülerini iftarda buluşturdu

Ankara Gönüllüleri Eğitim Derneği (AGED), eğitime gönül verenleri iftarda buluşturdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 23:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İftardan önce konuşan AGED Başkanı Derya Taşar, derneğin, sosyal sorumluluk çalışmalarına başta hanımların toplumsal katılımını sağlamak, kişisel gelişimini desteklemek ve üniversiteli gençlerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla kurulduğunu söyledi.

Türkiye'de milyonlarca gencin imkansızlıklar yüzünden eğitimine devam edemediğini belirten Taşar, "AGED, eğitimine katkı vereceği bu gençlerle, bu ülkenin daha güçlü, daha lider bir ülke olacağına inanmaktadır. Derneğimiz, bugün içinde yaşadığımız ve gelecekte gençlerimizin yaşayacağı sorunları aşmak, gençlerimize eğitim bilincini aşılamak ve bu sürece yön vermek isteyen tüm gönüllülerimizi güçlerini birleştirmeye davet ediyor" dedi.

Ankara Gönüllüleri Eğitim Derneği Genel Sekreteri Sevim Çıkrık ise özellikle kız öğrencilerin okutulması için gereken yardımların yapılacağını ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: "Sizlerin kesintisiz olarak vereceğiniz hizmet, birçok genci sorumluluk sahibi, ülkesini seven birey haline getirecektir. Öncelikli projemiz, eğitime muhtaç olan kız öğrencilerine burs vererek, barınmaları için yurt yaptırmaktır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber