Vali Küçük, başarılı polisleri ödüllendirdi

Karabük Valisi İzzettin Küçük, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timi'nde görevli polis memurları Mustafa Vergili ve Ekrem Gürbüz'e, başarı belgesi verdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 23:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçük, makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Karabük'ün asayiş yönünden Türkiye'nin en huzurlu illerinden birisi olduğunu, emniyet mensuplarının da bunda büyük bir payının bulunduğunu söyledi.

Emniyet müdürü başta olmak üzere emniyet teşkilatının, suç ve suçun önlenmesi, asayişin, toplumun huzur ve güveninin sağlanması konusunda özverili çalışmalar yaptığını vurgulayan Küçük, şöyle konuştu:

"İlimiz merkezinde meydana gelen dolandırıcılık olaylarının önlenmesi ve suçluların yakalanması konusunda polis memurlarımız büyük başarı göstermiştir. Bu vesile ile görevli polis memurlarımız Mustafa Vergili ve Ekrem Gürbüz'ü başarı belgesi ile ödüllendirmek istiyorum. Kendilerini bir kez daha kutluyorum."

İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz de asayiş olaylarının önlenmesinde emniyet teşkilatı olarak büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Küçük, polis memurlarına başarı belgesi ve birer altın takdim etti.

Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş

Yayıncı: İbrahim Uyar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber