Denizli'de Ramazan coşkusu

Denizli İmam Hatip Lisesi (İHL)'den mezun olan 40 kişi, mezuniyetlerinin 40. yılında ilk kez bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2012 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şirinevlerdeki Anadolu İHL yemekhanesinde iftar yemeği organize eden ilk mezunlar, sonraki yıllarda mezun olan 500 İHL'liyle birlikte iftar yaptı. İlk mezunların gecesinde AK Parti eski milletvekillerinden Mehmet Salih Erdoğan, Mithat Ekici, Denizli eski Belediye Başkanı Ali Aygören, Denizli İHL'de uzun yıllar müdürlük yaparak emekliye ayrılan Halil Gençoğlu ve çok sayıda eski İHL öğretmeni katıldı.

40 mezunu bir araya getiren Hüdaverdi Akbeyik ve Ali Yağmur, İHL mezunlarının buluşmalarını geleneksel hale getireceklerini söyledi. Denizli İHL Lisesi Mezunları Derneği'nin de destek verdiği gecede ilk mezunlar adına konuşmayı geceyi organize eden Hüdaverdi Akbeyik yaptı. Akbeyik, İHL'den mezun olan binlerce öğrencinin Türkiye'nin birçok bölgesinde canla başla görev yaptığını belirtti.

BELEDİYE BAŞKANI ZOLAN, ATALAR MAHALLESİ'NDE İFTARA KATILDI

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan'da her gün ayrı bir mahallede düzenlenen iftar ve toplantı programlarına katılmayı sürdürüyor. Atalar Mahallesi'ndeki iftar programına katılan Zolan, Akkonak'ta vatandaşlarla sohbet toplantısı yaptı.

Başkan Zolan, Atalar'daki iftar programı sonrası vatandaşlara hitap etti. Zolan, ?Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşıyoruz. Biz de her gün bir mahallemizdeyiz. Sizlerle birlikte olmak aynı sofrada aynı lokmayı paylaşmak istedik. Sizler de bizleri yalnız bırakmadınız. Bu sıcak karşılamanızdan dolayı ben sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Zolan, iftarın ardından teravih namazını kıldığı Akkonak Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan yardımcıları, meclis üyeleri de toplantıda Zolan'la birlikte vatandaşlara belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber