Vali Koçdemir Alpu'da şehit aileleri ve gazilerle iftar açtı

Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir, Şehit Aileleri ve Gazilerle büyük bir aileyiz dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2012 21:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Koçdemir, Alpu ilçesinde şehit aileleri ve gaziler ile iftar açtı. Alpu Orman işletme Şefliği'nde düzenlenen iftara Vali Koçdemir ve eşi Cennet Koçdemir'in yanı sıra Alpu Kaymakamı Muharrem Coşgun, Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar'ın ardından davetliler ile sohbet eden Koçdemir, aynı zamanda Alpu'da çiftçilik yapan ailelerin sorunlarını dinledi, devletin tarım politikaları ve üretim teşvikleri ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Şehit aileleri kendilerine gösterilen ilgi ve samimiyetten dolayı Koçdemir'e şükranlarını ileterek "Yaşadığımız bu büyük acıyı bizimle paylaşıp yalnız bırakmamanız bize çok büyük teselli olmaktadır. Üzüntümüz elbet daim olacak ancak, yanımızda devlet büyüklerimizin olması bize bu acı karşısında dayanma gücü sağlıyor" dedi.

Koçdemir'de şehit aileleri ve gazilere "Biz büyük bir aileyiz. Dünya'da başka hem şehit veren hem de metin olan bir millet yoktur. Geçmişte olana yapılacak bir şey yok ama bundan sonrası için yapacak çok işimiz var" diyerek bundan sonra da şehit aileleri ve gazilerin yanında olacağını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber