SAGİAD işadamlarını iftarda buluşturdu

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD) Sakarya'nın seçkin işadamlarını iftarda buluşturdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 08:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Safirhan Tesisleri'nde düzenlenen iftara AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi, CHP il Başkanı Ecevit Keleş, belediye başkanları, kaymakamlar ve işadamları katıldı.

SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi, iftarda yaptığı konuşmada, derneğin kuruluşunun 20'nci yılını kutladıklarını belirterek, bu vesile ile iftar programında beraber büyük mutluluk duyduğu söyledi. SAGİAD'ın kuruluştan günümüze Sakarya ekonomisine büyük katkı sağladığını ifade eden Çelebi, üyelerini TUSKON ile dünya ticaret havuzuna taşıdığını kaydetti. SAGİAD'ın 3 ilçe temsilciliği ve merkez ofisi ile 350'nin üzerinde üye ve bin 200'ün üzerinde firmayı temsil ettiğini dile getirerek şöyle konuştu: ?Tertip edilen programlar, seminerler, paneller, yurt içi ve yurt dışı geziler ile SAGİAD iş dünyası sivil toplum derneği tanımına en uygun şekilde faaliyetlerine devam etmektedir. Sakarya, Türkiye ekonomisinde ihracatta 9'uncu sırada yer alarak nüfus yoğunluğu bakımından genç nüfus oranının yüksek olması , organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri, stratejik konumu ve çalışkan insanı ile ekonomimize ne denli katma değer sağladığı gözler önündedir. Bizlere de bu kadar verimli topraklar üzerinde Sakarya ve Sakarya insanı için canı gönülden çalışmak kalmaktadır?

Çelebi, üyelerin Ramazan ayını ve yaklaşan Kadir Gecesi'ni de kutlayarak bereketli kazançlar getirmesi temennisinde bulundu. Nezih ve samimi bir ortamda geçekleşen iftar dua ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber