İhtiyaç sahibi ailelerin bayramlıkları Paylaşım Merkezi'nden

Eskişehir merkez ilçe Odunpazarı Belediyesi Paylaşım Merkezi, her bayram olduğu gibi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde yoğun bir mesaiyle hazırlanıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 14:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her gün yüzlerce vatandaşı ağırlayan merkez, mağaza sistemi şeklinde hazırlanan binasında ihtiyaç sahibi ailelere bayram öncesi keyifli bir alışveriş imkanı sağlıyor. Yedinden yetmişe tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veren Paylaşım Merkezi, özellikle çocuklara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla dikkat çekiyor.

Yaklaşan bayram öncesi çocukların ayakkabıdan kıyafetine kadar ihtiyaçlarını büyük bir başarı ile karşılayan merkez, çocukların diledikleri kıyafetleri denemesine ve beğendiklerini büyük bir mutlulukla almasına imkan sağlıyor. Paylaşım Merkezi yetkililerinin sıcak yaklaşımı ile gönüllerince alışveriş yapan vatandaşlar ise sunulan hizmetten memnun. Vatandaşlar, Paylaşım Merkezi'nde büyük bir keyifle alışveriş yaptıklarını belirtiyor.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, amaçlarının, hayırsever vatandaşların katkısıyla ihtiyaç sahibi insanlara destek sunmak olduğunu söyledi. Paylaşım Merkezi'nin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Sakallı, ?Burası, bayramlarda olduğu gibi yıl 12 ay vatandaşlarımızın hizmetinde. İhtiyaç sahibi insanlar buradan gelip ihtiyaçlarını gideriyorlar. Buraya katkı sunan insanlarımıza da teşekkür ediyoruz. Yardımlarının devamını diliyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber