Başkan Yaşar, hemşehrileri ile buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afyonkarahisarlı hemşehrileri ile iftar yemeğinde buluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yenimahalle Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı iftar yemeği, İlk Adım Salonu'nda gerçekleşti. İftar yemeğine Yenimahalle Belediyesi meclis üyeleri, Afyonkarahisar İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Parsak, Dinar ve Yöresi Dayanışma Derneği Başkanı Baki Arıkan, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali ve çok sayıda Afyonkarahisarlı katıldı.

Afyonkarahisarlı olmaktan gurur duyduğunu belirten Yaşar, ?Afyon'un Sandıklı ilçesinden Başkent'e gelmek ve Yenimahalle gibi büyük bir ilçenin belediye başkanlığı görevini üstlenmek benim için onurdur. Afyonkarahisarlı bir yönetici olarak Yenimahalle'ye 3 yılda çok sayıda kalıcı eser bıraktım. Amacım, gelecek nesillerimiz olan çocuklarımız için yaşanabilir bir şehir, yaşanabilir bir ülke bırakmaktır. Biz Yenimahalle Belediyesi olarak halka hizmeti ibadet sayan bir belediyeyiz.? dedi.

Bir ülkenin ayakta kalabilmesi için birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini söyleyen Yaşar, ?Bu kutsal Ramazan ayında maalesef içimizi yakan şehit haberleri alıyoruz. Kavgaların, savaşların sona ermesi en büyük temennimizdir. Bizim ülkemiz hepimize yetecek zenginliğe sahip, yeter ki paylaşmasını bilelim.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber