Zabıta, bayram denetimine çıktı

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tarık Öncel, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi özellikle gıda maddesi satan iş yerlerine yönelik denetimlerin artırıldığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayram şekeri, unlu mamül, tatlı gibi halk sağlığını yakından ilgilendiren gıda maddesi satan iş yerlerinin teşhir ve üretim yerlerini denetlediklerini vurgulayan Öncel, hijyenik şartlarda üretim ve satış yapmayan iş yerleri sahiplerini uyardıklarını bildirdi.

Vatandaşların, Ramazan Bayramı öncesi huzurlu, güvenli ve sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için iş yeri denetimlerini sıklaştırdıklarını anlatan Öncel, ?Öncelikli olarak şekerci, unlu mamül ve tatlı satan iş yerlerini denetliyoruz. Çünkü bayram öncesi ilk alınacak ürünler bunlar. Sağlık kurallarına uymayan, hijyenik ortamda üretim yapmayan iş yerlerini tespit ettiğimiz an yasaların öngördüğü gerekli yaptırımları uygulayacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Denetimlerimizi aralıksız sürdürüp, halkın sağlığı ile oynamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber