12 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT)'nın Olağanüstü Zirve Toplantısı'na katılmak için gideceği Suudi Arabistan'a hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın açıklaması yapacak. (17.45)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İMKB Başkanı İbrahim Turhan'ı kabul edecek. Bakanlar Kurulu Başbakan Erdoğan başkanlığında toplanacak. (13.30-14.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AB Bakanı Egemen Bağış ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA)'nın Bilkent Otel'de düzenlediği iftar programına katılıyor. (19.57)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında İşbirliği Protokolü İmza Töreni'ne katılacak. (10.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Başbakanlık Merkez Bina'da gün yüzüne çıkarılan yeni bir tarihi eserin tanıtımı için basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çin Ankara Büyükelçisi Gong Xiaosheng, Ekonomi ve Ticaret Ataşesi Guo Chuanwei ve CSR Holding Başkanı Zheng Changhong'un da bulunacağı ?Ankara Metroları Araç Alımı ve İşletmeye Alma İşi İmza Töreni'ne katılacak. (11.00)

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker Diyarbakır'da, Et Balık Kurumu'nun et kombinası inşaat sahasında incelemelerde bulunacak. (10.00)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'nin 2012 2. çeyrek gerçekleşmeleri ile 3. çeyrek beklentilerine yönelik anket sonuçları basın toplantısı ile kamuoyuna açıklanacak. (10.00)

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. Toplantıda kaçırılan milletvekili Hüseyin Aygün'ün durumunun da ele alınması bekleniyor. (12.00)

CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılması ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

Cihan Haber Ajansı, Çad'ın kuzeyinde Osmanlı döneminde inşa edilen tarihi eserlerin kalıntılarını görüntüledi.

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

A Milli Takım, Avusturya ile oynayacağı özel maç için Viyana'ya gidecek. (11.00)

A Milli Takım, Avusturya ile oynanacak karşılaşma için ilk çalışmasını Ernst Happel Stadı'nda yapacak. (20.00)

Beşiktaş, İstanbul Belediye Spor maçı hazırlıklarına başlayacak. (18.00)

TSYD tarafından İzmir'deki dostluk turnuvası, oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. (19.00-21.00)

Takımların, hafta sonu başlayacak lige yönelik çalışmaları takip ediliyor.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ege Dostluk Kupası turnuvası düzenlenecek. 43. kez düzenlenecek olan turnuvaya Bucaspor, Denizlispor, Göztepe ve Altay takımları katılacak. Turnuva, Göztepe-Altay, Bucaspor-Denizlispor maçlarıyla başlanacak. (19.00 - 21.00)

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (18.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber