Balıkesir Valisi Arslan veda mesajı yayımladı

Batman Valiliği görevine atanan Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, bir veda mesajı yayımladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Batman Valiliği görevine atanan Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, bir veda mesajı yayımladı. Yoğun tempo içinde ihmal ettiği eşi ve çocuklarına, katlandıkları fedakarlıktan dolayı teşekkür eden Arslan, bütün Balıkesirlilerden de helallik istedi.

Vali Arslan, mesajında Marmara'nın incisi Balıkesir'de 3 Temmuz 2009 tarihinden beri görev yaptığını, Bakanlar Kurulu kararı ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayıyla bundan sonra göreve Batman'da devam edeceğini belirtti. Balıkesir Valisi olduğu süre içinde, kanunlarla verilmiş görevleri en iyi şekilde yapma gayret ettiğini söyledi. Kamu hizmetlerinin, vatandaşlara etkin ve verimli sunumunu sağlamak amacıyla bilgisi ve kabiliyeti çerçevesinde mesai arkadaşlarıyla birlikte çalıştığını dile getiren Arslan, şöyle devam etti: "Balıkesir'deki görev sürem içerisinde mesai arkadaşlarım başta olmak üzere ilimizi TBMM'de temsil eden milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle, il genel meclisi üyeleri ve muhtarlarımızla, en önemlisi de değerli Balıkesir halkıyla uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiğimizi ifade etmek isterim. Bu dönemde elbirliğiyle ilimizin kronik pek çok problemi çözülmüş veya çözüm sürecine sokulmuş, kamu kurum ve kuruluşlarının idareci, personel, bina, araç gereç açısından güçlenmesi sağlanmış, temel altyapı eksiklikleri başta olmak üzere eğitimde, sağlıkta, sporda ve diğer kamu hizmetlerinde önemli mesafeler alınmış, özellikle yatırımcıların kamu kurum ve kuruluşlarındaki iş ve işlemlerinin hızlandırılması sağlanmış, ilimizdeki organize sanayi bölgelerinin geliştirilmesi yönünde önemli çalışmalar yapılmış, güvenlik hizmetlerinde kalitenin arttırılması, organize suç şebekeleriyle mücadele edilmesi, kamu parasının kullanımında ihmal, kusur ve kastı olanların belirlenip haklarında işlem yapılması sağlanmış, tüm bunların sonucu olarak devletle vatandaş ilişkileri güçlenmiş, vatandaşın devlete güven duygusu arttırılmıştır."

Son yıllarda yakalanan ivmenin arttırılarak devam ettirilmesinin, yakında büyükşehir olacak Balıkesir için hayati öneme sahip olduğuna dikkat çeken Vali Yılmaz Arslan, şunları kaydetti: "Bundan sonra da elbirliğiyle aynı çabanın devam ettirileceğine inancım tamdır. Balıkesir'de görev yaptığım sürede tüm kesimlerden destek ve takdir gördüğümü minnetle ifade etmek boynumun borcudur. Bu nedenle herkese ve her şeyden önce değerli Balıkesir halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Marmara Bölgesi'nin parlayan yıldızı olan Balıkesir'in, Türkiye'nin 2023 vizyonuna paralel olarak en önemli 10 il arasında yer alacağına inancımı bir kez daha ifade ediyorum. Balıkesirli vatandaşlarımıza, varsa hakkımı helal ediyorum. Onlardan da bana olan haklarını helal etmelerini istiyorum. Allah'a emanet olunuz. Saygılarımla."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber