THK Üniversitesi ile Memur-Der Adıyaman'da Yüksek Lisans programı açtı

Türk Hava Kurumu Üniversitesi ile Memur-Der arasında imzalanan protokolle, Adıyaman'da İşletme Yüksek Lisans programı açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 17:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memur-Der Adıyaman İl Temsilcisi Mustafa Demir ve THK Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Uğur, ortaklaşa basın toplantısı düzenleyerek konuyla ilgili açıklamada bulundular.

Yapılan açıklamada, Yüksek Lisans Programı'nın Adıyaman'da düzenleneceği, öğrencilerin il dışına gitmek zorunda kalmayacağı, isteyenin tezli, isteyenin tezsiz yüksek lisansı aynı ücrete yapabileceği, öğrencilerin 30 dersten istedikleri 10 dersi seçebilecekleri, dersin işleneceği günlere de yine öğrencilerin karar vereceği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Özellikle kurumlarında yükselmek isteyen veya akademik kariyer yapmak isteyen arkadaşlarımız için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Maliye, SGK, adliye, sağlık müdürlüğü, üniversite, emniyet çalışanları ayrıca özel ve devlet bankalarının personelleri, milli eğitime bağlı kurumlarda çalışan idareciler veya idareci olmak isteyenler, özellikle iktisadi ve idari bilimler fakültesi, kamu yönetimi, halkla ilişkiler mezunu arkadaşlar için fırsat ayağa gelmiştir. Bunun ücreti ise hem tezli hem de tezsiz programımız için sadece 4 bin TL'dir."

Açıklamada kontenjanın sınırlı olduğu, ön kayıt işlemleri ve detaylı bilgi için www.memurder.org.tr adresine veya THK Adıyaman Şubesi'ne başvurulabileceği de eklendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber