Olimpiyatlarda derece alan sporcular: Çok mutluyuz

2012 Londa Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Türk sporcuların ana kafilesi Atatürk Havalimanı'na geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 22:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Londra Olimpiyatları'nda derece alan sporcular, havalimanında coşkuyla karşılandı.

Londra Olimpiyatları'nda erkeklerde 68 kiloda altın madalya kazanan Servet Tazegül, ?Böyle karşılanmak çok güzel. Ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum.? dedi.

Olimpiyatlarda tekvandoda kadınlar 67 kiloda gümüş madalya kazanan Nur Tatar, madalya kazanarak Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Nur Tatar, ?Buraya büyük heyecanla geldik. İnanın çok mutluyuz. Türkiye'de böyle karşılanmak çok güzel. Herkes çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda 1500 metrede Aslı Çakır Alptekin olimpiyat şampiyonu, Gamze Bulut ise olimpiyat ikincisi olarak tarihi bir başarıya imza atan iki sporcuda , medya mensuplarının sorularını cevapladı. Altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin, ?Çok mutluyuz. Gerçekten herkese teşekkür ediyoruz. Türk vatandaşı olmaktan dolayı çok mutluyum. Bize dua eden herkese teşekkür ediyoruz.? dedi.

1500 metrede Aslı Çakır Alptekin'in ardından gümüş madalya alan Gamze Bulut da, ?Orada Türk bayrağı ile yarışmak çok güzeldi. Türk bayrağı ile tur atmak çok muhteşem bir şeydi. Herkes tek yürek oldu. Bizi destekledi. Buradan herkese teşekkürlerimi sunuyorum? diye konuştu.

Sporcuları çıkışta ise vatandaşlar karşıladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber