Aile Sağlığı Merkezi'ni lağım suları bastı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi'nde etkili olan şiddetli sağanak yağış Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi binasını lağım suları içerisinde bıraktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 00:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şiddetli yağış nedeniyle kanalizasyon boruları tıkanan sağlık merkezi biranda lağım suları içinde kaldı. Pazar günü tatil olması nedeniyle kimsenin bulunmadığı sağlık merkezindeki sağlık çalışanları pazartesi günü mesai başlangıcında sağlık merkezini lağım suları içinde buldu.

Sağlık merkezinde görevli doktor ve hizmetliler bir yandan içerideki eşyaları tahliye etmeye çalışırken bir yandan da ilgili kurumlara haber verildi.

Çerkezköy Belediye ekipleri vidanjör ile kanalizasyon hattını açarak, pis suyu çekti, içerideki temizlik için de iki işçi tahsis etti. Görevli doktorlar da içerideki temizliği tahsis ettikleri işçiler vasıtasıyla yaptı.

Sağlık Merkezi'ne sağlık hizmet için gelenler karşılaştıkları tablo karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Sağlık çalışanları sağlık hizmeti için gelenleri bir başka sağlık merkezine yönlendirirken, dün Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi'nde sağlık hizmeti verilemedi.

Su baskını sonucu elektronik cihazların büyük bölümü zarar görürken bazı eşyalar da kullanılmaz hale geldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber