'Adana, Türk ekonomisinin itici gücü olur'

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Tamer Gülcan, Adana'nın dünyanın en önemli yatırım merkezlerinden biri olma yolunda ilerlediğini, genç işadamları olarak bu sürece göre hazırlık yaptıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 11:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehrin herhangi bir tanıtım çalışması yapmadan dünyanın dört bir yanından yatırımcı çekmeye başladığını belirten Gülcan, ?Doğru tanıtımı da gerçekleştirirsek bu kent Türk ekonomisini büyüten en önemli itici güç olur.? dedi.

AGİAD Yönetim Kurulu üyelerinin Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak'ı ziyaretinde konuşan Başkan Gülcan, yeni döneme Adana'nın potansiyelini yerli ve yabancı yatırımcıya tanıtacak çalışmayla başlayacaklarını söyledi. ?Bu çerçevede en büyük desteği ÇKA'dan almayı arzu ediyoruz.? diyen Gülcan, ÇKA'yla birçok projede birlikte olmak istediklerini vurguladı.

ÇKA Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak da şehrinin gelişmesini arzu eden genç girişimcilerle tanıştıkça geleceğe güvenle baktıklarını ifade etti. Kalkınma ajanslarının başarısında STK'larla ilişkilerin önemli olduğunu vurgulayan Şarbak, ?AGİAD'ın şehri geliştirecek projelerine destek vereceğiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber