Atalay: Suriye mültecileri 60 bini buldu

Başbakan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay, vekili olduğu ilde düzenlediği iftar toplantısında partili ve partisiz vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 22:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atalay, yaptığı açıklamada Suriye'deki iç savaşlardan kaçarak Türkiye'ye sığınan mülteci sayısının 60 bin 715 kişi olduğunu söyledi. Mülteciler arasında yaralıların olduğunu, Hatay başta olmak üzere çevreye yakın illerde tedavi altına alındıklarını ifade etti.

Makine ve Kimya Endüstri Kurumuna ait havuz başı tesislerinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Atalay, AK Parti'nin misyonunda kavga, gürültü, iftira olmadığına dikkat çekerek ?Bu ülkede kardeşliği tesis edecek olan, AK Parti'dir. Bizim bu yöndeki çalışmalarımızı biliyorsunuz kesintisiz devam ediyor. AK Partili olmak daha fazla sevgi, daha fazla çevreye ilgi ve daha fazla kardeşlik yaymaktır.? dedi.

?Biz öfkenin partisi değiliz? diyerek konuşmasına devam eden Atalay, ?Biz, çiğ, kısır parti tartışmaların yeri değiliz. Biz öyle kısır, günlük tartışmalar içinde siyaset yapan parti ve kişiler değiliz. Çevreye daha fazla sevgi, daha fazla ilgi göstermek zorundayız. İnsanlara daha fazla yardım eli uzatmak zorundayız ve o zaman daha da güçleniyoruz.? diye konuştu.

İftar yemeğine Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber