16 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 16.00'da Medya Derneği'nin yönetim kurulunu, Başbakanlık İstanbul Ofisi'nde kabul edecek.

Bakanların faaliyetleri

- Terörle Mücadele Yüksek Kurulu, saat 11.00'de Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, başkanlığında toplanacak.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul Edition Otel'de saat 10.30'da, ?Türkiye Ekonomisine İlişkin 2012 Yılı İlk Yarı Değerlendirmesi? konulu basın toplantısı düzenleyecek. Çağlayan, Mersin'in Erdemli ilçesinde halk iftarına katılacak. Daha sonra Silifke ilçesi Taşucu Sahili'nde halkla sohbet edecek.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Nevşehir'de, Hacıbektaş-ı Veli'yi anma ve kültür sanat etkinliklerine katılacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te ziyaretlerde bulunacak ve iftara katılacak.

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul'da ebru sanatçısı Hikmet Barutçugil'i kabul edecek, iftar ve sahur programına katılacak.

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da iftara katılacak.

- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'de Konya Mavi Treni ilk sefer uğurlama törenine ve iftara katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Nevşehir'de, Hacıbektaş-ı Veli'yi anma ve kültür sanat etkinliklerine katılacak, Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende konuşacak.

- TÜİK, saat 10.00'da hanehalkı bilişim teknolojileri kullanım araştırması ile temmuz ayına ilişkin tüketici güven endeksini açıklayacak.

- İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nde saat 11.00'de, 17 Ağustos depreminin ardından geçen 13 yıllık süreçte nelerin yapılıp yapılmadığı konularına ilişkin basın açıklaması düzenlenecek

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 20.15'te, Hacı Bektaş-i Veli'yi anma programı düzenlenecek.

- İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Valilik bahçesinde, saat 10.30'da, 1999 depreminden bu yana İstanbul'da kamu binalarındaki güçlendirme çalışmaları ve depremle ilgili yapılan çalışmalar hakkında basın toplantısı düzenleyecek.

- DSP lideri Masum Türker, Kocaeli'de, 17 Ağustos deprem şehitlerini anma etkinliğine katılacak.

- Et ve Balık Kurumu Genel Müdürü Bekir Ulubaş ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü İrfan Erol, Sakarya'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Marmara depreminin 13. yıldönümü nedeniyle Gölcük Belediyesi'nce anma etkinlikleri düzenlenecek.

SPOR GÜNDEMİ

------------------------

- TFF Başkanı Yıldırım Demirören, ajans, gazete ve TV spor müdürlerine iftar verecek.

- Kulüpler Birliği Vakfı İstanbul'da toplanacak. Vakfın, Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki İstanbul ofisinde gerçekleştirilecek toplantı saat 14.00'te başlayacak.

- Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), disiplin kuruluna sev edilen Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri ile Aykut Kocaman, Sadri Şener ve Engin Baytar, hakkındaki kararını açıklaması bekleniyor.

- Londra Olimpiyatlarında Altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin'e Torium AVM tarafından saat 19.00'da araba hediye edilecek.

- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2012-2013 sezonu fikstürü ve Spor Toto Türkiye Kupası eşleşmeleri Saat 12.30'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek basın toplantısı ve kura çekimi ile belirlenecek.

- Galatasaray, ligin ilk haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Fenerbahçe, ligin ilk haftasında Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 18.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 18.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Trabzonspor, Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber