Selçuklu halkı belediye tesislerinde spor yapıyor

Konya Selçuklu Belediyesi ile Selçuklu Belediyespor Kulübü önemli bir hizmete imza attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Selçuklu Belediyesi tarafından yaptırılan spor salonları, sporcularının yanı sıra vatandaşların da hizmetine sunuldu. Spor salonları ile hanımlar lokalleri spor yapan bayanların vazgeçilmez adresi oldu.

Selçuklu Belediyesi'nce 5 ayrı merkezde yapılarak hizmete açılan spor salonları hanımların spor merkezi haline geldi. Salonların bulunduğu bölgede yaşayan hanımlar tarafından özellikle zayıflama amaçlı olarak tercih ediliyor. Selçuklu Belediyesi spor salonları ile hanımlar lokallerine giden vatandaşlar aletli kardio, aerobik, step, platess, fitness branşlarında profesyonel antrenörler nezaretinde çalışma yapıyor. Haftanın 6 günü 2 seans şeklinde programlanan çalışmaların kişiye özel olarak da yapılabildiğini belirten yetkililer, bayram sonrasında haftanın 6 günü günde 4 seans çalışılacağını kaydetti. Ev hanımlarının gündüz, çalışan bayanlarınsa akşam seanslarını tercih ettiği spor salonlarında ve lokallerde spor yapan hanımların sayısı bine ulaştı.

Hanımların sağlıklı bir yaşam için spor yapmalarına yardımcı olan Selçuklu Belediyesi'ne bağlı profesyonel bayan antrenörler, "Beden formu ne kadar güçlendirilirse hayat o kadar rahat ve huzurlu geçer. Sporla yalnızca bünye değil aynı zamanda ruhsal denge de güç kazanıyor. Yani spor yaparak sadece iyi görünmekle kalmayıp iyi düşünmeyi ve daha kapsamlı bakış açıları geliştirmeyi, sorunlara farklı yönlerden yaklaşmayı, hızlı ve doğru çözümler üretmeyi, doğru iletişim kurmayı da becerebilirsiniz. Bu da insan, iş ve aile ilişkilerinde başarımızı arttıracaktır." diyerek herkesi spor yapmaya davet eti.

Selçuklu Belediyesi Spor salonlarında haftanın 6 günü 4 seans hizmet verildiği ve sabah saat: 08.00 ile akşam saat: 21.00 arasında seansların gerçekleştirildiği ifade edildi. Hizmetin abonelik sistemi ile verilebildiğini belirten yetkililer, çalışmalara katılmak isteyen bayanların 6 aylık aboneliği 90 TL karşılığında alabileceklerini kaydetti. Başvurular Selçuklu Belediyesi spor salonlarına yapılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber