Kastamonu Belediyesi, Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine el uzattı

4 bin 200 aileye gıda paketi dağıtımı gerçekleştirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kastamonu Belediye Başkanvekili Bahri Yavuz, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mübarek Ramazan ayı boyunca belediyemizin organizasyonu altında hayırseverlerimizin desteğiyle Halil İbrahim Sofrası adını verdiğimiz iftar çadırında her akşam 400 kişiye iftar yemeği verdik.Yine hayırseverlerimizin destek ve yardımlarıyla muhtarlarımızca tespit edilen 4 bin 200 aileye gıda paketi dağıtımı gerçekleştirdik." dedi.

Kastamonu Belediye Başkanvekili Bahri Yavuz, Kastamonu Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleriyle ilgili açıklama yaptı. Yavuz, Kastamonu halkının Ramazan ayını huzur, esenlik, sağlık ve mutluluk içinde geçirmesi için Belediye Başkanlığı olarak her türlü tedbiri aldıklarını belirtti. Vatandaşların bayramı daha rahat geçirmesi için İtfaiye, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlükleri her bayramda olduğu gibi 24 saat hizmette olacaklarını ve nöbetçi fırın, lokanta, çay ocakları belirlediklerini ifade etti.

Belirlenen işletmelerin bayram boyunca 24 saat hizmet vereceği dile getirildi. Belediye Başkanvekili Bahri Yavuz, Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, dini duyguların, milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği, umutların ve sevinçlerin yeşerdiği, dargınlık ve küskünlüklerin unutulduğu yeni bir bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkanvekili Yavuz, "Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve hidayet getirmesi, milletimizin birliğine ve dirliğine, mazlumların kurtuluşuna vesile olması temennisiyle, başta değerli hemşerilerim olmak üzere tüm Türk-İslâm âleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlıklı, huzurlu ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi diler, saygı ve sevgilerimi sunarım." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber