Malatya'da bayramın ilk günü otobüsler ücretsiz

Malatya Belediyesi toplu taşıma araçları, Ramazan Bayramı'nın ilk günü ücretsiz olacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ramazan Bayramı dolayısıyla alınan tedbirlerle ilgili yaptığı açıklamada, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da bayramın ilk günü olan 19 Ağustos Pazar günü toplu taşıma araçlarının tüm hatlarda 06.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet vereceğini bildirdi.

Bayram öncesi kentteki mezarlıklarda genel bir temizlik yapıldığını belirten Çakır, ayrıca özellikle ilk gün Şehir Mezarlığı'nda giriş ve çıkışlarda herhangi bir sorun yaşanmaması için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirlerin alındığını ifade etti.

Vatandaşların rahat ve sorunsuz bir bayram geçirmeleri amacıyla bayram süresince Belediye'nin Temizlik İşleri, Zabıta, İtfaiye, Mezarlık, Fen İşleri, Su ve Kanal Müdürlüğüyle bazı birimlerin 24 saat iş başında olacağını kaydeden Çakır, ayrıca 444 51 44 numaralı Malatya Belediyesi Çağrı Merkezi'nin de bayram süresince hizmet vereceğini vurguladı.

Çakır, bayram boyunca eski belediye arkası, Akpınar, Kernek, Emeksiz, Battalgazi, TOKİ 1. ve 2. etaplar, Çevreyolu, Beydağı Devlet Hastanesi, Malatya Devlet Hastanesi, Köy Garajı, Sıtmapınarı ve Yeni Camii önündeki ekmek büfelerinin bayramda açık olacağını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber