Polis, bayram öncesi denetimlerini arttırdı

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı sebebiyle asayiş ve trafikteki emniyet tedbirlerini arttıracağını bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ile Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi ve bayram süresince vatandaşların huzur ve güvenliği için gerekli tedbirleri aldığı bildirildi. Ramazan ayında önemli bir asayiş olayının olmadığı belirtilirken, bayram öncesinde asayişe, bayram da ise trafik güvenliğine önem verilecek. Ayrıca vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için tedbirlerin üst seviyeye arttırıldığı kaydedildi.

Son haftalarda vatandaşlar tarafından sıkça şikayet edilen ve çevreyi rahatsız edecek desibelde gürültü çıkaran motosiklet ve araçlara yönelik uygulamalar ise devam ediyor. Bayram günlerinde trafik ve asayişe önem verileceğini belirtilirken, vatandaşların kazasız bir bayram geçirmeleri için yollarda üst düzey emniyet tedbirleri alınacak.

SAHTE PARAYA KANMAYIN

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşları alışveriş telaşı sardı. Kastamonu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bayram alışverişine çıkacak vatandaşlara ?sahte para kullananlar genellikle bonkör davranıyor, dikkatli olun' uyarısında bulundu.

Ayrıca Kastamonu Emniyet Müdürlüğünden vatandaşların 155 hattını aramaları, suç ve suça yönelik kişilerin tespiti konusunda birimleri uyarmaları istendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber